"Готуйтеся до бідності!": Російська православна церква закликала росіян звикати жити в злиднях і народжувати побільше дітей

Єпископ Орєхово-Зуєвський Пантелеймон оприлюднив свої рекомендації для високодуховних молодих російських сімей.

На Росії церква закликає жінок більше народжувати і змиритися зі злиднями. Фото: depo.ua.

Патріарша комісія РПЦ з питань сім'ї оприлюднила на своєму сайті рекомендації для російських сімей, передають Патріоти України з посиланням на depo.ua.

Автор рекомендацій, єпископ Орєхово-Зуєвський Пантелеймон, закликає жінок народжувати не одного-двох, а більше дітей. Однак при цьому священик визнає, що "багатодітна сім'я в Росії приречена перебувати серед малозабезпечених верств населення".

"Тому вже зараз ви можете почати тренуватися жити за коштами. Намагатися бути економною, вчитися не витрачати гроші направо і наліво. Обходитися тим ноутбуком, який є, не купувати собі кожен рік по новому телефону, дбайливо ставитися до одягу - красиво поєднувати те, що вже є у вашій шафі, і не скуповувати нові сукні на розпродажах.

Невідомо, чи буде добре оплачувана робота у вашого чоловіка. Ви ж будете виходити заміж по любові, а не з розрахунку. Якщо у нього буде маленька зарплата або він втратить роботу, доведеться жити в бідності, тому краще заздалегідь до цього готуватися", - зазначає Пантелеймон.

Єпископ радить багатодітним сім'ям заздалегідь готуватися до життя в обмежених житлових умовах. "У маленькій квартирці з дітьми дуже важко зберігати порядок. Тому заздалегідь добре б навчитися позбуватися від зайвих речей, тоді забиратися в квартирі і підтримувати порядок буде набагато простіше", - йдеться в рекомендаціях РПЦ.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...