ГПУ повідомила про підозру соратнику Януковича Юрію Іванющенку щодо заволодіння ринком "7 кілометр"

Іванющенко і двоє його подільників підозрюються в організації вимагання чужого майна за попередньою змовою групою осіб

Фото: www.segodnya.u

ГПУ повідомила про підозру соратнику екс-президента Януковича Юрію Іванющенку, відомого як Юра Єнакієвський, а також його партнера Івана Аврамова і нинішнього директора "Промринку" (ринок "7-й кілометр") Олега Греся, повідомили в прес-службі відомства, передають Патріоти України.

Іванющенко і двоє його подільників підозрюються в організації вимагання чужого майна за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки для потерпілих та організації підробки офіційного документа, тобто скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 189, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України, сказано в повідомленні. Ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, 22 вересня генпрокурор Юрій Луценко заявив 22 вересня, що працівники прокуратури мають намір найближчим часом повідомити про підозру Іванющенка, Аврамова і Греся. У січні 2016 року Служба безпеки України відкрила провадження проти дирекції ринку 7-й кілометр в Одеській області за статтею фінансування тероризму. Після втечі Януковича Іванющенко виїхав в Росію.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...