Гралися, як з мавпою: Філіп Кіркоров поскаржився "Бацьку" на хамство і утиски білоруських митників

Митниця про скандал з Кіркоровим: в Кам'яному Лозі співак провів 23 хвилини, фури з обладнанням - 40 хвилин.

Білоруська митниця затримала фури Кіркорова. Фото: Інстаграм.

У середу ввечері розгорівся "міжнародний" скандал за участю сонцеликого Філіпа Бедросовича. Після концерту в «Мінськ-Арені» Філіп Кіркоров відправився в Литву, де у нього повинні відбутися два концерти: у Вільнюсі і Клайпеді. Однак на білорусько-литовському кордоні співак, за його словами, зіткнувся з «приголомшливим хамством». Прес-секретар Філіпа Кіркорова повідомив: «Співака і його машину на білорусько-литовському кордоні перевіряли годину, фури пропустили тільки ввечері»! Про цю подію розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"- Несколько раз проверяли документы, просили выйти из машины, досматривали, при том, сами улыбались — вот, Киркорова "поймали", - пожалівся співак в своєму Інстаграмі. - "В итоге, уставший коллектив добрался до Вильнюса только под утро. Но на этом, как оказалось, ночной кошмар не закончился. Четыре большие фуры с оформлением для сцены — светодиодные экраны, свет, декорации, все это так и осталось на пограничном пункте. Белорусские таможенники не выпускают грузовики с оборудованием. До сих пор! Это продолжается уже больше половины суток. Хамят водителям. Угрожают".

В результаті концерти у Вільнюсі і Клайпеді довелося змістити на день - команда Кіркорова не встигала змонтувати обладнання.

"- Надеюсь, что Александр Григорьевич не оставит без внимания этот инцидент и виновные будут привлечены к ответственности (…)", - написав Кіркоров.

Білоруські митники ці факти спростовують. Начальник Ошмянської митниці Василь Шостак розписав перебування Кіркорова і його фур на пункті пропуску похвилинно:

"- Автомобиль с Киркоровым въехал на пункт пропуска Каменный Лог в 4.20 утра", - розповів Василь Шостак. " - Сам певец таможенному контролю не подвергался - в этом не было необходимости. Автомобиль, в котором он ехал, был на литовских номерах и оформлялся как временный ввоз. Таможенное оформление заняло три минуты: с 4.25 до 4.28. Паспортный контроль певец прошел за две минуты: с 4.29 до 4.31. В 4.43 машина с Киркоровым покинула пункт пропуска. Таким образом, Киркоров провел на белорусской границе 23 минуты".

Так само чітко начальник митниці описав і перебування в пункті пропуску чотирьох фур з обладнанням:

"- Фуры прибыли на пункт пропуска вне очереди. Первая фура въехала в 10.57, последняя в 11.03. Паспортный контроль водители прошли в период с 11.13 до 11.19. Таможенное оформление прошли в период с 11.50 до 12.41, досмотр груза не осуществлялся. Таким образом, все четыре фуры были оформлены за 40 минут".

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...