Гранично дохідливо: Крыса приходит на помойку – бывает, есть еда, бывает, нет ничего. Как повезет, - Доренко про заяву Медведєва в Криму (відео)

Сильні слова: щури, які розраховують виключно на свою "везуху" в процесі "урвати шматок від чужого щастя", врешті-решт починають залежати від того, скільки їм підкинуть сміття в пакетик. Приємного апетиту, щури!

Ілюстрація. Фото: dima-chatrov.livejournal.comРосійський журналіст Сергій Доренко в ефірі російського телебачення прокоментував заяву прем'єр-міністра Дмитра Медведєва про те, що на індексацію пенсій "просто денег нет сейчас, найдем деньги – сделаем индексацию", повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

На думку журналіста, прем'єр дивовижно чесний для політика. "Что-то сломалось, что-то пошло не так. А именно – все пошло в разнос", – зазначив Доренко. Він додав, що якби Росія була відносно самостійною державою, уряд організовував би процеси в країні.

"Крысы приходят вечером на помойку. Бывает, есть еда. Бывает, поменьше. Бывает, совсем нет. Как повезет... Но крысы не управляют помойкой. Поэтому и надеются на везуху свою... Кто управляет помойкой? Ответ – помойкой никто не управляет. Движение корма на помойке стихийное. Оно зависит совершенно не от нас. Наличие корма на помойке определяют другие, чужие нам люди... которым плевать на наши горести и заботы. Когда другие чужие люди захотят побольше мусора в помойные пакеты свои бросать, у нас посытнее жизнь настанет", – заявив журналіст..


"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....