Грація та врода: В Закарпатті обрано найкрасивішу "міні-міс" (фото)

Маленькі красунечкі тільки за віком маленькі – кожна має досвід подібних конкурсів. Тож побажаємо дівчаткам не зупинятись на досягнутому.

Юні красуні Закарпаття. Фото: zak-kor.netСвято краси і таланту «Міні-міс Закарпаття 2016» відбулося вчора, 3 червня, в обласному академічному театрі ляльок «Бавка». Маленькі учасниці дали можливість глядачам поринути в тендітну атмосферу грації та вроди, повідомляють Патріоти України про інформацію на сайті Нескучные новости.

Із півтисячі охочих дітей, які взяли участь у кастингу, обрали найкращих. У результаті в регіональному конкурсі за звання найкрасивішої та найталановитішої боролись учасниці віком від 5 до 14 років. Зокрема це жительки Ужгорода, Мукачева, Виноградова та Берегова.

Презентували себе дівчата у різних амплуа. Після першого виходу в національних костюмах красуні ділилися вміннями та талантом. Конкурсантки намагалися приємно вразити глядачів та завоювати симпатії суддів, які й обирали переможниць. Виявилась, окрім модельного майбутнього, деякі красуні мріють стати фармацевтом, дизайнером одягу, вихователем. До цього конкурсу дівчата вже мали досвід на сцені. До прикладу, 9-річна Валерія Матьовка – володарка титулу «Міні-міс Ужгород».

Маленькі міс і співали, і танцювали, і смішили публіку гуморесками, і декламували душевні вірші. Конкурс талантів розпочала Софія Гуцал, яка першою танцювала сучасний танець.

Ведучими дійства теж були юні красуні: Антонія Данко – «Міні Топ-модель Ужгорода 2014» та Ніколь Романюк – «Міні-міс Україна 2014» та «Віце Міні-міс Світу 2014».

До складу поважного журі ввійшли: директор компанії «Фаберлік» Дмитро Семичев, депутат ужгородської районної ради Роланд Цебер, заступник керівника регіонального представництва Міжнародної Торгової Палати Віталій Мороз, «Міні-топ модель України 2015» Юлія Мішко, креативний директор івент агенції «Еволь» – Ольга Еволь.

Після талантів дівчатка демонстрували вихід у колекції одягу компанії «Фаберлік», у колекції магазину «Мамадай» та вихід у вечірніх сукнях.

Отож, жодна дівчинка не залишилась без уваги, адже всі отримали свої титули: «Міні-міс Глядацьких симпатій» – Анна Якимець, «Міні-міс Стиль» – Ніколетта Клубнікіна, «Міні-міс Дружність» – Ірина Алексій, «Міні-міс Фото» – Оксана Рейпаші, «Міні-міс Посмішка» – Даніелла Рейпаші, «Міні-міс Вишуканість – Сабіна Кереган, «Міні-міс Чарівність» – Софія Гуцал, «Міні-міс Талант» – Аліна Каменца, «Міні-міс Ніжність» – Ніколь Ластовецька, «Міні-міс Артистичність» – Тімея Тар, «Міні-міс Грація» – Леона Гречещук, «Міні-міс Романтичність» – Камілла Дерцеші, «Міні-міс Елегантність» і «Принцеса Закарпаття» – Валерія Матьовка, «Юна Топ-модель Закарпаття» –Тімея Тар, «Юна Міс Закарпаття» – Оксана Рейпаші.

І омріяний титул «Міні-міс Закарпаття» виборола Анна Якимець. Дівчинка візьме участь у всеукраїнському конкурсі «Міні-міс Україна». На завершення всі красуні отримали подарунки від спонсорів.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...