Гройсман випробував новий трамвай вінницького виробництва (відео)

Це вже другий трамвай від Вінницької компанії. Він матиме "низьку підлогу", що значним чином спростить життя людям з обмеженими можливостями.

Володимир Гройсман. Фото: скрін відео

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оцінив новий трамвай українського виробництва. Він проїхався на творінні Вінницької транспортної компанії та дав позитивний відгук. Відео із тест-драйвом нового трамваю опублікував у Facebook сам прем'єр, передають Патріоти України.

Відомо, що це вже другий трамвай від Вінницької компанії. Він матиме "низьку підлогу", що значним чином спростить життя людям з обмеженими можливостями.

"Новий трамвай коштує 26 млн гривень, а виробництво вінницького обходиться усього у 8 млн гривень. Тобто за ті ж гроші ми можемо створити три трамваї. Зараз потужності компанії дозволяють будувати по 2-3 одиниці на рік", - поділився враженнями Гройсман.

Він також додав, що вітчизняні інженери стають все більш досвідченими і незабаром їхні вміння дозволять випускати значно більше трамваїв на рік. Він також додав, що Україна розвиватиметься і в створенні техніки для аграрного та муніципального сектору.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...