"Громадянська" війна? В окупованому Луганську "засвітився" сербський найманець із "ДНР" (відео)

На мітингу, який відбувся в центрі Луганська, був помічений Братислав Живкович, колишній командир сербського загону імені Йована Шевича, який воював проти української армії в 2014 році на стороні "ДНР".

Скрін відео

У центрі Луганська пройшов мітинг, присвячений 73-й річниці визволення Луганської області від німецько-фашистських загарбників. Головні заходи відбулися в сквері Героїв ВВВ і біля меморіалу полеглим солдатам. Традиційно сепаратисти провели захід з прапорами, пропагандистськими гаслами, залученням ветеранів та підростаючого покоління. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

На мітингу був помічений Братислав Живкович, колишній командир сербського загону імені Йована Шевича (який воював проти української армії в 2014 році на стороні "ДНР"). Зараз найманці цього загону, які одержували в середньому від 2100 до 6500 доларів за один бій проти ЗСУ, повернулися додому. А Живкович засвітився в "ЛНР".

"О боже!!!!!!!! Чеченско-сербско-грузинско игиловские наемники уже в ЛУГАНСКЕ!!! Гражданская война", - обурено написав блогер Савелій Вассерман і виклав відео з Живковичем на своїй сторінці в Facebook.

Найманець сказав, що його покликали в "ЛНР" його друзі і брати, в Луганську йому подобається, він вражений великою кількістю молоді на мітингу.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...