Грошей немає, але всього вам гарного: Заступник Дмитра Медведєва висміяв убогих росіян

Судячи зі стандартного набору фраз в промовах кремлівських функціонерів, від президента РФ вони почули ключову фразу: "Денег нет". І взялися її втовкмачувати населенню Мордора в різних комбінаціях. Грошей-то все одно немає!

Ігор Шувалов в квартирі економ-класу. Фото: prokazan.ruНещодавно в Росії віце-прем'єр Ігор Шувалов і президент Татарстану Рустам Мінніханов оглянули нове житло економ-класу в Казані - квартири площею близько 20 квадратних метрів, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Прем'єр-міністра РФ Ігоря Шувалова розвеселив той факт, що рівень доходів росіян не дозволяє їм придбати собі велике житло: "Кажется смешным, но люди покупают такое жилье, и оно очень популярно, на рынке есть целая ниша такого жилья", - сказав він.

З огляду на те, що люди найчастіше вибирають невеликі квартири саме через низький рівень доходу, а сам Шувалов орендує будинок на півтори тисячі квадратних метрів в Австрії і квартиру в Великобританії, його слова прозвучали, як знущання над бідними людьми.

Користувачі швидко підхопили такий розвиток подій, і тому в твіттері йому вже пропонують посміятися над маленькими зарплатами, російськими машинами і розбитими дорогами.

Зараз його сторінка просто вщерть заповнена коментарями на кшталт: "Показали сегодня бабушек, имеющих нищенскую пенсию. Это кажется смешным, но Путин у них популярный !!!" "Показали сегодня с вертолета пробки и ямы на дорогах Москвы. Кажется смешным, но они популярны, там ездят".

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...