Гроші для бойовиків до них не дійшли: Українофобка з Запоріжжя їх просто вкрала, - ЗМІ

З'ясувалося, що блогерка Мирослава Бердник, якій збиралися висунути звинувачення у фінансуванні тероризму, кошти благодійних пожертв витратила на себе.

Мирослава Бердник. Фото:kievsmi.net

Блогерка Мирослава Бердник, яку нещодавно допитали в Запоріжжі, не передавала гроші на окуповані території. Кошти, які нібито збиралися для бойовиків, вона витрачала на свої потреби. Про це повідомляє сайт Zanoza з посиланням на власні джерела серед правоохоронців, передають Патріоти України.

Бердник збиралися висунути звинувачення у фінансуванні тероризма. Але приблизно 10 тисяч гривень, які прийшли на її картку від читачів, до терористів на Донбас так і не потрапили.

Нагадаємо, обшук у запорізькому помешканні Мирослави Бердник стався 16 серпня. В СБУ жінці, відомою своїми радикальними антиукраїнськими поглядами, закидають співпрацю з ФСБ. Наразі вона перебуває на підписці про невиїзд та чекає на черговий допит.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...