За згодою сторін: У Львівській опері звільнили соліста, якого підозрюють у фінансуванні бойовиків "ДНР"

Сам Микола Санжаревський заявляв, що ніколи не підтримував бойовиків так званих "Донецької і Луганської народних республік".

Микола Санжаревський. Фото:Львівський портал

З Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької звільнили соліста Миколу Санжаревського, якого підозрюють у фінансуванні тероризму. Про це розповіла прес-секретар опери Надія Труш, повідомляють Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

"Микола Санжаревський написав заяву і сьогодні її підписали. Його звільнили за згодою сторін. Скажу лише, що дирекція театру і Микола розійшлися мирно і без скандалів", - сказала вона.

Як відомо, про можливі зв'язки екс-соліста Львівської опери та арт-директора Львівської школи академічного і сучасного балету стало відомо на початку 2018 року. Чоловіка підозрюють у проведенні антиукраїнської пропаганди і зборі коштів для терористичної організації "ДНР".

Сам Микола Санжаревський заявив, що ніколи не підтримував бойовиків так званих "Донецької і Луганської народних республік".

Також за місцем проживання екс-соліста Служба безпеки України влаштувала обшук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...