"Так хотілося", - сказав зрадник: Відомий український комік став ведучим на російському телеканалі

Прем'єра шоу відбудеться 11 травня.

Антон Лірник. Фото:24smi.org

Відомий український шоумен, резидент "Камеді Клаб", екс-тренер "Ліги сміху" Антон Лірник став ведучим проекту "Шоу вихідного дня" на російському телеканалі СТС. Працювати він буде спільно з російськими коміками: камедіклабівцем Романом Юнусовим і шоуменом Іваном Чуйковим. Про це пише Медіаняня, зазначають Патріоти України.

"Ми давно один одного знаємо, а зараз представляємо кращі половинки своїх дуетів", - говорить Роман про дует з Лірником. Лірник додав, що в цьому шоу він зможе робити те, що раніше не вдавалося.

"Ми з Ромою ще не усталена сімейна пара, поки не вирішили, у кого яка роль. Головне, ми постараємося реалізувати те, що раніше не робили, але так хотілося", - зазначив Лірник.

У проекті очікуються зоряні гості, стендапи, музичні баттли, блогери та багато іншого. Прем'єра шоу відбудеться 11 травня.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно