"Гроші невеликі, але вимагатиму, бо не маю і гривні у кишені" - інвалід АТО з Кривого Рогу (відео)

Міська влада виправдовується, що не встигає опрацьовувати всі заяви від бійців АТО.

Сергій Малиш. Фото: скрін відео

Бійці АТО з Кривого Рогу не можуть отримати одноразову грошову допомогу від обласної влади. Про це виданню Gazeta.ua розповів боєць мотопіхотного батальйону 93 механізованої бригади Сергій Малиш, передають Патріоти України.

Чоловік інвалід третьої групи. Осколкове поранення голови і контузію отримав у Мар"їнці на Донеччині у 2014 році. "Заяву на отримання грошей написав місяць тому. Мої друзі писали ще раніше.

Але жоден боєць так і не отримав цих коштів. Навіть не повідомили строків, коли вони прийдуть. Заяви писали у міській раді Кривого Рогу. Вони їх мали переслати на область та проконтролювати, щоб виплати нам дійшли.

Там десь 2 тисячі гривень. Гроші невеликі, але вимагатиму, бо не маю і гривні у кишені. Ніде не беруть на роботу. Хоча до війни працював у шахті і отримував 8 тисяч гривень. Як повернувся – виявився нікому не потрібним. Сім"ю нема за що годувати. Дружині довелося йти мити підлоги в бар" - розповів Малиш.

У міській раді пояснили, що гроші з області мають надійти до Нового Року. Виправдовувалися, затримки йдуть через те, що від бійців АТО дуже багато заяв і їх не встигають опрацьовувати.


В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...