Грошима киян допомогти окупантам: столичний метрополітен відсилає працівників на відпочинок до Криму

У профспілці організації стверджують, що таким чином вони намагаються підтвердити, що Крим - це Україна.

Ілюстрація:www.youtube.com

Профспілка київського метрополітену вирішила преміювати своїх працівників безкоштовними путівками до Криму. Про це повідомила в Facebook дружина одного з працівників метро Олена Юрчина, інформують Патріоти України.

За її словами, її чоловікові запропонували безкоштовну путівку в пансіонат в селищі "Рыбачье" в Криму. При цьому на питання про те, чи можна їхати на окуповані території, відповіді не було.

"Муж мой работает в киевском метрополитене. Состоит в профсоюзе. До 2014 года поехать куда-нибудь по профсоюзной путевке для него было практически невозможно, поскольку никогда не стремился, "сало-городину" не носил, как грится, не помазал-не поехал.

Предлагали разные путевки: в Немиров, в Трускавец, в Моршин, для детей в Болгарию. Путевка стоила для состоящих в профсоюзе в зависимости от направления самое минимальное 10% от полной стоимости. В Крым предлагали путевки выходного дня в пос. Рыбачье, в какой-то совдеповский пансионат, то ли принадлежащий метрополитену, то ли нет - не знаю, но он так ни разу не воспользовался ибо не успевал - самое хорошее и интересное заканчивалось перед носом.

Сегодня пришел злой. Зашел в профсоюз, а там ему сходу: "Не хочешь в Крым по путевке съездить...на две недели...бесплатно...оплачиваешь только дорогу туда-обратно и личные нужды, проживание-питание - бесплатно в пос. Рыбачьем". Как это? Что это? Он задал им те же вопросы...

Ответили, что метрополитен заключил договор (?) на пять лет (с кем? какой договор?) и состоящие в профсоюзе КИЕВСКОГО метрополитена могут БЕСПЛАТНО пользоваться этими услугами...Запредельно как-то, на мой взгляд", - дивується жінка.

Ситуацію частково намагалася прояснити представниця профспілки метрополітену Наталія Макогон. За її словами, ще з січня 2014 року профспілка уклала платну угоду на п'ять років з пансіонатом "Хвиля" в Криму. Тепер же залишилися невикористані путівки, які і вирішили запропонувати працівникам.

Разом з тим в профспілці стверджують, що таким чином вони намагаються підтвердити, що Крим - це Україна. "Ми солідарні з позицією держави, що Крим - це Україна, тому ці путівки, як і інші, пропонуються співробітникам", - заявили в профспілці.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...