Грози, дощі, град і шквали: Синоптики дали прогноз на вихідні (інфографіка)

Погода зміниться вже сьогодні, а ось з понеділка прийде справжня спека.

Україну накриють грози. Фото: ЖЖ.

В Україні на цих вихідних, 24-25 червня, на більшій частині території України очікуються дощі, грози, град і шквали 15-20 м/с. Про це повідомляє Укргідрометцентр, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними синоптиків, сьогодні вдень і ввечері 24 червня по всій Україні очікуються грози, місцями пройде невеликий дощ, град і шквали.

За даними Укргідрометцентру, в суботу, 24 червня, в столиці також пройдуть дощі. Температура повітря в Києві вночі прогріється до +14 +16, вдень - до +24 +25.

25 червня, синоптики обіцяють в більшій частині країни сонячну погоду, лише на заході та в центрі будуть дощі і грози. Температура повітря буде від +27 до +29 градусів тепла.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...