Грибок на стінах та тіснява: Заробітчанин показав, в яких умовах живуть українці в Чехії (фото)

Роботодавець не попереджає людей, що по прибуттю вони будуть жити в поганих умовах.

Заробітчани живуть у жахливих умовах. Фото: Фейсбук.

Житель Львова Олександр Волошин розповів, як українські заробітчани потрапляють в пекельні умови в Чехії через несумлінне роботодавця з Вінниці. Про це він написав на сторінці «Варта 1» в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, жінка на ім'я Людмила займається працевлаштування українців в Чехії. Однак роботодавець не попереджає людей, що по прибуттю вони будуть жити в поганих умовах і платити 6500 крон (близько 8 тисяч гривень), нібито за легалізацію.

«Ось тільки документів ніхто в руках не тримав, а гроші знімають. Обіцяють одне, по приїзду друге, а отримуєш третій варіант, який підходить їм», - пише чоловік.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...