Грип наступає: У Донецькій та Рівненській областях почалася епідемія

У більшості регіонів місцева влада вже призупинила навчальний процес, щоб уникнути розповсюдження вірусів.​

Ілюстрація:perspektyvy.kiev.ua

У Донецькій та Рівненській областях перевищено епідемічний поріг захворюваності грипом і гострими респіраторними вірусними інфекціями, ще 10 областей близькі до цього рівня. Про це повідомляється на сайті Державної санітарно-епідеміологічної служби України, передають Патріоти України.

"За повідомленнями територіальних органів Держсанепідслужби України, епідемічний поріг захворюваності на грип і ГРВІ перевищено у Донецькій та Рівненській областях.

Наближаються до епідемічного порогу Вінницька, Волинська, Кіровоградська, Київська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька та Чернівецька області", - йдеться у зведенні ДержСЕС станом на 18 січня.

У більшості регіонів місцева влада призупинила навчальний процес, щоб уникнути розповсюдження вірусів.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...