В Україні офіційно оголосили епідемію грипу

Поріг захворюваності перевищено відразу у 18 областях.

Ілюстрація:zn.uaМіністерство охорони здоров'я України констатує епідемію грипу в країні. Про це сказав міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі на прес-конференції в Києві в п'ятницю, інформують Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"У нас в країні вже є епідемія грипу. Як ми й очікували, епідеміологічний поріг перевищено в 18 областях, при цьому в 11 областях епідпоріг перевищено на 50%", - уточнив міністр.

За словами Квіташвілі, в даний час найбільший рівень захворюваності на грип відзначається у Рівненській області, найменший - у Харківській.

Не перевищено епідпоріг у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Одеській, Миколаївській та Харківській областях.

Також Квіташвілі повідомив, що з 1 жовтня 2015 року та по сьогоднішній день підтверджені 83 випадки летального результату хворих грипом. В цілому в Україні з 1 жовтня зареєстровано 2,6 млн громадян, хворих грипом.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...