Гучне вбивство на Тернопільщині: Свідка, який бачив убивцю 17-річної випускниці, відправили до психлікарні (відео)

Дівчину зарізали влітку, коли вона поверталася зі святкування Дня молоді.

Ілюстрація:Радіо Свобода

Звістка про жорстоке вбивство випускниці 17-річної Ірини тоді шокувала весь регіон. Розправа сталася на Тернопільщині. Про це пише сайт 0352, передають Патріоти України.

В ніч, коли дівчина поверталася після святкування Дня молоді її жорстоко вбили, а знаряддя вбивства-ніж, невідомо чому залишили біля вбитої дівчини. Підозра падає на 16-річного хлопця. Але односельці не вірять, що хлопець міг вбити, тому виходять на протест, але малого залишають під вартою.

Однак на суді лунають страшні обвинувачення: з'явилися 100% докази вини підлітка. Не дивлячись на це, захист звинувачує слідство у тому, що знаряддя вбивства нібито підкинули. Слідчий, який проводив огляд місця вбивства, зараз описати те, що побачив, відмовляється.

Захист не зупиняється, викладає телефонний трафік від оператора, аби показати, де перебував телефон вбитої дівчини вже після її смерті. І знову шок-телефон був за кілька кілометрів від місця злочину. Тобто можливо, що дівчину вбили в іншому місці. А ще у захисту є підозри щодо тих, хто дійсно вбив дівчину.

Деталі у сюжеті "Надзвичайні новини".

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...