Гумор від глави МВС: Аваков запропонував дівчатам-поліцейським виходити заміж за олігархів (відео)

Міністр вважає, що це дозволить підвищити відсоток розкриття злочинів.

Арсен Аваков. Фото:prportal.com.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запропонував дівчатам-поліцейським виходити заміж за олігархів. На думку глави відомства, це допоможе підвищити розкриття злочинів. Про це він заявив в ефірі гумористичної передачі "ЧистоNews", передають Патріоти України.

"Кажуть, що перших поліцейських ви відбирали особисто ... І взагалі, дивлячись на наших дівчат-поліцейських, розумієш, що смак у міністра досить хороший. Скажіть, якщо всі красиві дівчата пішли в поліцію, на кому тепер будуть одружуватися олігархи?" - звернувся ведучий Володимир Зеленський до Авакова.

На що міністр відповів: "Нормально, нормально. Нехай одружуються! Розкриття підвищимо. Будемо впроваджувати своїх людей". Також в ефірі "ЧистоNews" Арсен Аваков запропонував відкрити вірмено-грузинський ресторан з назвою "Бе-бе-бе". Міністр погодився прокоментувати питання щодо свого конфлікту з губернатором Одеської області Міхеїлом Саакашвілі.

Аваков додав, що всі права на концесію він готовий передати Зеленському. "Ресторан вірменської та грузинської кухні "Бе-бе-бе". Народ попре! На вході подають склянку води. В обличчя", - зазначив він.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...