Гвалтував неповнолітніх: Маніяк-"ополченець" "ДНР" спійманий у Волновасі (фото)

Гвалтівником виявився 19-річний бойовик, який з початку конфлікту на Донбасі взяв участь в незаконному військовому формуванні "Оплот", що виступав, зокрема, за окупацію також і Харківської області.

Фото:https://dn.npu.gov.ua/Поліція Волновахи затримала маніяка-"ополченця", який разом з подільником згвалтував 15-річну школярку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ НП в Донецькій області.

Гвалтівником виявився 19-річний бойовик, який з початку конфлікту на Донбасі взяв участь в незаконному військовому формуванні "Оплот", який виступав, зокрема, за окупацію також і Харківської області.

За даними джерела, суспільного розголосу факту зґвалтування неповнолітньої надав директор Краснівської школи. З його слів, 15-річна дівчина відправилася в гості до своєї подруги в Діановку (Волноваський район), проте ця подруга також запросила і інших своїх знайомих, серед яких виявився 19-річний "ополченець".

Коли школярка вирушила додому, 19-річний "ополченець" запропонував підвезти її додому, але по дорозі раптово змінив курс руху автомобіля - він відвіз школярку до себе додому в Калинове, де знаходився його 18-річний спільник.

Хлопці почали розпивати алкогольні напої, а потім згвалтували школярку. Дівчині, на щастя, вдалося втекти від гвалтівників, вона не стала замовчувати їх злочин. Уточнюється, що у педофіла були в наявності і російська військова форма "піксель", і численні боєприпаси - автомат Калашникова, граната Ф-1, пістолет, набої. Крім участі в боях проти АТОшників цей 19-річний маніяк-"ополченець" здійснював об'їзд блокпостів терористів.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно