​Гвардія Мордора: У Криму бабусі з черги здали в поліцію чоловіка за альтернативну думку про енергоблокаду

Новонавернені громадянки РФ мабуть вже добре пригадали свою сталінсько-беріївську юність, і що потрібно робити з тими, хто виступає проти «генеральної лінії партії» та улюбленого вождя.

Координатор Комітету із захисту прав кримських татар Ескендер Барієв розповів подробиці недавнього затримання мешканця Радянського району Криму Ільяса Халілова. Як виявилося, на Халілова поскаржилися в поліцію місцеві жителі за його "нелояльність", повідомляють Патріоти України з посиланням на «События Крыма».

"Він стояв у черзі за молоком. Бабусі, що стояли там, почали звинувачувати його і всіх кримських татар у відключенні електроенергії. Іса їм просто цивілізовано пояснив причину. Людям це не сподобалося, і вони поскаржилися голові сільради. Той викликав поліцію", - написав Барієв у Фейсбуці".

Після допиту затриманого відпустили. Поки відпустили…

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...