Світло тільки для "своїх"? Кримчани мітингують проти блекауту і несправедливості

Мешканці Севастополя вимагають не тільки скласти, але і дотримуватися графіку відключень.

Ілюстрація:tjournal.ru

У Севастополі 27 січня мешканці кількох вулиць, розташованих поряд з проспектом Гагаріна, вийшли на акцію протесту проти несправедливого відключення світла. Про це пише Крым.Реалии, передають Патріоти України.

Городяни скаржаться, що в кінці минулого року графік віялових відключень дотримувався, але вже в новорічну ніч вони просиділи без світла, а в січні і зовсім електрику в деяких будинках по вул. Шостака, вул. Дм. Ульянова, пр. Гагаріна відключають постійно і надовго. У сусідніх будинках, де працює комерційна сауна, а також в тих будинках, які вважаються елітними, світло горить постійно.

На мітинг вийшли близько 100 осіб. Городяни вимагали не тільки скласти, але і дотримуватися графіку відключень.

Як повідомляє видання, до активістів терміново приїхав глава відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду УЖКГ уряду Севастополя Євген Бортніков. Чиновник намагався переконати людей, що деякі будинки часто відключають, так як у них є "прив'язка до лінії електропостачання котелень". А там, де живуть хворі люди, намагаються уникнути відключень.

Севастопольці залишилися незадоволені такими поясненням і заявили, що у разі, якщо їхні вимоги не будуть виконані, вони перекриють рух по вулиці Дмитра Ульянова.

Заручниками проблем з постачанням електрики на півострів стали не тільки жителі Севастополя. У соцмережах кримчани пишуть, що в Євпаторії віялові відключення і не припинялися, є проблеми і в Сімферополі і в інших містах.

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...

Принесли шини: На Закарпатті роми влаштували бійку із співробітниками ТЦК

неділя, 5 травень 2024, 7:30

Увечері 3 травня у Виноградові Закарпатської області сталася сутичка між ромами та військовослужбовцями РТЦК. На подвір'ї районного ТЦК сталася бійка між працівниками центру та оноцькими ромами. Повідомляється, що роми звинувачують працівників РТЦК у в...