Гинуть кращі: У Києві помер журналіст і боєць АТО Ігор Смага

Імовірною причиною смерті чоловіка став серцевий напад.

Минулого року Ігор Смага пішов в АТО. Фото:Facebook

У вівторок, 1 грудня, не стало боксера, спортивного журналіста, учасника АТО 36-річного Ігоря Смаги. Про це пише видання Styler, зазначають Патріоти України.

З 2005 по 2011 роки він працював у "Газеті по-київськи". Як кажуть колеги Ігоря, він був одним з кращих українських журналістів, які пишуть про бокс.

На початку 2014 року Смага пішов добровольцем в АТО. Спочатку був у навчальній армійської частини на Яворівському полігоні, а потім - його направили в зону військових дій на Донбасі. Там він потрапив у чотирнадцяту механізовану бригаду, де став снайпером.

Близько місяця тому Ігор приїхав у відпустку до Києва. А 1 грудня колишні колеги по "Газеті по-київськи" знайшли його мертвим у квартирі, де він проживав один. Попередня причина смерті - серцевий напад.

"Умер боец 14-й мехбригады снайпер Игорь Смага. Пришел домой в отпуск и умер. Сердце. Не сяк война достала, так эдак. Пусть сдохнут те, кто ее развязал", - написав на своїй Facebook-сторінці журналіст Леонід Швець.

Журналіст Олександр Михельсон написав, що Ігор Смага помер, "щоб жили всі ми".

"Зараз дізнався. Ігор Смага, снайпер 14-ї механізованої, а в мирний час - спортивний журналіст, помер, повернувшися з фронту. Серце. 35 років.

Він помер, щоб жив я - з усіма моїми мікроінфарктами та (невеликими) інсультами. Він помер, щоб жили всі ми. Я ніколи не був із ним толком знайомий, але трохи років працював із його батьком.

Я більше нічого не можу сказати...А ще я просто думаю собі, що, як снайпер, він помстився за свою душу ще заздалегідь. Я думаю, він просто так не дався.

Хотілося б вірити в це. У щось же треба вірити, хоч наша віра Ігоря й не воскресить. Спи спокійно. Ми тут." - написав журналіст.

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...