"Гиви, забери меня с собой": Одесити потролили "опоблоківців", які піаряться на темі російської мови (фото)

У мережі з'явилася підбірка світлин, як реакція на "акцію "від тих, хто хоче в СІЗО, але правоохоронці ніяк їм не можуть допомогти, наголосив одеський активіст Сергій Стерненко.

Одеські політики, які входять до "Опозиційного блоку", Віталій Саутьонков і Віктор Баранський знялися з табличкою "# я говорюна русском". Одесити з гумором поставилися до любителів піару і створили нові таблички для "опоблоківців". Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Одеський активіст Сергій Стерненко на своїй сторінці в Facebook опублікував підбірку реакції користувачів соцмереж на піар Саутьонкова і Баранського.

"Підбірка з соцмереж, як реакція на "акцію "від тих, хто хоче в СІЗО, але правоохоронці ніяк їм не можуть допомогти. Баранський + Саутьонков =?" - підписав добірку Стерненко.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...