І дерева ображаються: Авто відомого українського музиканта серйозно постраждало від негоди (фото)

Велика яблуня пошкодила автівку Валерія Харчишина.

Валерій Харчишин. Фото:plitkar.com.ua

На машину відомого українського музиканта, лідера рок-групи "Друга ріка" Валерія Харчишина в результаті негоди впало дерево. Про це артист розповів в своєму Instagram, опублікувавши кілька фото, зазначають Патріоти України.

За словами музиканта, по дорозі з фестивалю Lesia Grand Fest, що проходив на Житомирщині, він заїхав провідати батьків. Вранці Валерій виявив, що на його машину впала велика яблуня.

Музикант зазначив, що автомобіль сильно не постраждав. "А фестиваль #лесяграндфест був хороший, хоча і води було багато ... Сцена не впала, а ось яблуня не витримала. На подив, #volvoxc60 мужньо сприйняла удар долі", - написав Харчишин.

"Відвідуйте батьків частіше, тому що навіть дерева ображаються", - додав співак.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...