І от таке пройшло атестацію: П'яний поліцейський в'їхав в головну ялинку Маріуполя

Побачивши правоохоронців, чоловік кинув машину і хотів втекти.

ДТП з ялинкою та поліцейським у Маріуполі. Фото: 0629

У Маріуполі п'яний поліцейський в'їхав в огорожу міської ялинки, на щастя, обійшлося без постраждалих. Про це повідомляє прес-служба маріупольської поліції, передають Патріоти України.

Так, 30 грудня близько 19:00 п'яний чоловік не впорався з керуванням автомобілем, унаслідок чого авто в'їхало на площу до Драмтеатру, де встановлена міська ялинка. Якраз у цей час прогулювалися сім'ї з дітьми. На щастя, ніхто не постраждав.

Побачивши правоохоронців, чоловік кинув машину і хотів втекти. На водія складено адміністративні матеріали за ст. 130 "Керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння". Як пише місцеве видання 0629.com.ua, водій працює у поліції.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...