І ще порція "каменів з неба": Під будівництво траси окупанти вилучать у кримчан більше 200 земельних ділянок

Земельні ділянки будуть вилучені у Білогірському, Кіровському, Ленінському районах і Феодосії під час прокладання траси "Таврида".

Заради будівництва траси у кримчан відберуть понад 200 земельних ділянок. Ілюстрація:РИА Крым - РИА Новости

Кримський "уряд" розпорядився вилучити 232 земельних ділянки в Білогірському, Кіровському, Ленінському районах і Феодосії під будівництво федеральної траси "Таврида". Відповідне рішення було прийнято на виїзному засіданні кримського "Радміну", повідомляють Патріоти України з посиланням на його прес-службу.

Відзначається, що для будівництва траси буде вилучена 91 земельна ділянка в Кіровському, 68 - в Білогірському, 60 - в Ленінському районі Криму. Крім того, будуть вилучені 13 земельних ділянок в Феодосії. Ще дві ділянки вилучать в Ленінському районі для будівництва автопідходов до Кримського мосту.

Крім того, будуть вилучені 3 земельних ділянки біля села Чистеньке під будівництво об'їзної дороги навколо Сімферополя на ділянці Дубки - Левадки, а також 9 земельних ділянок під будівництво автомобільної розв'язки на перетині автомобільної дороги Сімферополь - Євпаторія і траси Сімферополь - Мирне - Дубки.


"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...