І спортивні штани з лампасами не врятували: На Вінниччині голові райради влаштували "сміттєву люстрацію" (відео)

​Сьогодні, 5 вересня, на Вінничині голову Козятинської районної ради кинули в сміттєвий бак.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, зазначають Патріоти України.

За попередніми даними, близько 12 години біля приміщення районної ради зібралися 50 осіб, що прийшли висловити невдоволення роботою голови Віктора Слободянюка. Поспілкувавшись з першою людиною району, кілька чоловіків в хакі та з державними нагородами "люстрували" високопосадовця. Несміливі спроби підлеглих якось допомогти шефу розбивалися об холодні, попереджувальні погляди екзекуторів. Потерпілий, вилізши з непрезентабельного смітника, написав заяву в поліцію.

Відкрито кримінальне провадження. Ентузіастам прямої та суворої демократії загрожує до 4 років ув'язнення або до 5 років обмеження волі.

Ось як все було:

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...