На Одещині депутата-"оппоблоківця" вкинули в сміттєвий бак (фото)

Невідомі у масках, під якими ховалися представники Одеської самооборони, увійшли на засідання райради, вивели Балана на вулицю, де кинули у сміттєвий бак і обсипали борошном.

Миколу Балана кинули у смітник. Фото: Трасса Е95.

Депутата від "Опоблоку" в Ананьївській райраді Одеської області Миколу Балана побили і кинули до смітника. Як повідомив один із депутатів райради, який був присутній на засіданні, невідомі в масках увійшли сьогодні на засідання райради, вивели Балана на вулицю, кинули у сміттєвий бак і обсипали борошном, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Потім депутат Балан повернувся до залу засідань і звинуватив в інциденті ряд депутатів, керівництво Ананьївської райдержадміністрації та райради.

В "Опоблоці" також підтвердили цю інформацію. "Сьогодні, 28 жовтня, представники Одеської самооборони побили депутата Ананьївської райради від "Опозиційного блоку" Миколу Балана. Інцидент стався на сесії районної ради... Серйозні травми дістав Микола Балан", - сказано у заяві політсили.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...