І важає це своєю заслугою: Арсен Аваков назвав поліцію лідером довіри серед держустанов

​Глава МВС подякував правоохоронцям за роботу.

Арсен Аваков. Фото:прес-служба МВС

Рівень довіри суспільства до правоохоронних органів зростає. Про це заявив керівник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков під час робочого візиту до Хмельницької області, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

Керівник відомства назвав рівень злочинності та довіру населення основними показниками ефективності роботи поліції. При цьому показники Хмельницької області міністр охарактеризував, як непогані. Але й наголосив, що зростання рівня довіри людей до поліції є явищем загальнодержавним.

"Не реформи й розмови про них потрібні громадянам і нам, а результат. І суспільство бачить якісні зміни в роботі правоохоронних органів, а відтак – рівень довіри зростає. З усіх державних інституцій найвищу довіру населення мають Національна поліція, Національна гвардія, Збройні Сили і прикордонники. Вища довіра тільки до церкви і добровольчих загонів", - заявив Аваков.

Він також додав, що такі показники є реальним успіхом правоохоронців. "Зараз рівень довіри до поліції 42% – це колосальна цифра. І приблизно 43% недовіри. Тобто баланс довіри-недовіри до Національної поліції складає -1%. А це гігантський ріст за останній час. Патрульна поліція, як частина Нацполіції, ще краще: близько +3%", – наголосив міністр.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...