"Я дуже пишаюсь тим, що я його знав": В Івано-Франківську попрощалися із загиблим на Луганщині офіцером (відео)

Віталій Сенюк – професійний військовий, який загинув під час обстрілу його машини з ворожого ПТРК. В офіцера залишилися дружина та троє дітей.

Скрін відео

В Івано-Франківську попрощалися з капітаном Збройних Сил України Віталієм Сенюком. Про це розповідається в сюжеті 5 каналу, інформують Патріоти України.

45-річний військовослужбовець загинув 14 січня на Луганщині. Як стало відомо, військовий саме прямував на бойове завдання, коли його автомобіль обстріляли з протитанкового ракетного комплексу.

Віталій Сенюк – професійний військовий. Був на пенсії, переніс складну операцію, однак із початком бойових дій пішов добровольцем на Схід. Служив за контрактом у 24-й окремій механізованій бригаді начальником розвідки одного з батальйонів.

Разом із побратимами боєць брав участь у найскладніших операціях. Зокрема, пройшов Зеленопілля, Лутугине, звільняв Лисичанськ. У загиблого залишилися дружина та троє дітей. Поховали героя на Алеї слави Івано-Франківського кладовища.

"Я дуже пишаюсь тим, що я його знав. По-перше, він був справжньою людиною, справжнім офіцером. Це настільки ясна людина була! Добрий, сміливий, розумний, завжди хлопці могли підійти до нього з порадою, він ніколи не відвертався", – згадує загиблого заступник командира 2-го механізованого батальйону 24-ї механізованої бригади ЗСУ Андрій Нагребецький.

"Це справжній приклад офіцера, який він має бути. Це еталон, на кого рівнятися. Але бачите, на жаль, склалися так обставини, що війна забирає кращих людей", – каже прес-офіцер 24-ї бригади ЗСУ Володимир Фітьо.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...