"Я хочу, чтобы Украина была единой страной, но пусть живут, как им хочется", - журналістка Варфоломєєва про Донбас

За словами журналістки, серед представників незаконних збройних є багато адекватних людей, але кожен пояснює свою участь у війні по-різному.

Марія Варфоломєєва. Фото:news.liga.net

Журналістка Марія Варфоломєєва, яку 3 березня звільнили з полону бойовиків "ЛНР", вважає недоцільним силовий сценарій вирішення конфлікту на Донбасі, адже це загрожує масовою загибеллю людей. Про це вона розповіла в інтерв'ю 5 каналу, зазначають Патріоти України.

"Я хочу, щоб Україна була єдиною країною, але якщо ця перемога буде такою ціною, як смерть людей - не знаю, нехай вже якщо їм так хочеться, нехай вони так живуть, якщо їм так подобається", - зазначила вона.

За словами журналістки, серед представників незаконних збройних формувань є багато адекватних людей, але кожен пояснює свою участь у війні по-різному.

"У кожного своя якась причина. Ви знаєте, ось дивно, що ти начебто спілкуєшся з людиною, цілком адекватною, тобто люди, які зовсім ось там якісь відірвані зовсім думки від реальності: "Ось все буде добре, ми всіх там посадимо, і буде все добре і всього поганого не буде". Знаєте як ..." - додала Варфоломєєва.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...