"Ми тут уступимо, тут уступимо, то в нас ще більше будуть відривати": Колишня полонянка Варфоломєєва проти обміну терористів

Журналістка переконана, що обмін із сепаратистами не може бути рівнозначним. Бойовики, які вбивали українців, не заслуговують на амністію навіть за таку ціну.

Марія Варфоломєєва. Фото google.com

Журналіст, колишня полонена терористів Марія Варфоломєєва проти будь-якого обміну бойовиків на українців. Про це вона заявила в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Я була там і я теж, будучи в полоні, я не згодна, щоб мене міняли на терористів. Я буду сидіти, не знаю скільки, але щоб людей, які вбивали наших співгромадян, солдат, щоб дати їм амністію - я не згодна", - заявила Варфоломєєва.

За її словами обмін бойовиків на українців є нерівнозначним.

"Ми тут уступимо, тут уступимо, то в нас ще більше будуть відривати. Ми маємо показувати позицію. Звичайно, треба боротися за кожного, але це не спосіб, з яким ми переможемо", - сказала Варфоломєєва.

Нагадаємо, що 30-річна журналістка Марія Варфоломєєва була арештована в Луганську 9 січня 2015 року. На той момент вона виконувала редакційне завдання однієї з газет Харкова. Журналістку, як і більшість незаконно захоплених громадян, терористи звинувачували в шпигунстві.

Було зроблено низку спроб звільнити Варфоломеєву, однак умови, висунуті сепаратистами, кілька разів змінювалися. Після 380 днів перебування за ґратами Варфоломєєву нарешті було звільнено.

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...