"Я не я, и лошадь не моя": Нардеп від БПП заявив, що не має відношення до майна, записаного у його декларації

Шахраї навмисно записали на нього "сім квартир та автомобіль", вважає Фролов

Микола Фролов. Фото: "Фейсбук"Народний депутат України від фракції БПП Микола Фролов заявив, що при підготовці електронної декларації з'ясував, що нібито є власником семи квартир і автомобіля, до яких не має відношення. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Нардеп припустив, що став власником нерухомості завдяки шахраям, які внесли його особисті дані в державні реєстри нерухомості, і зазначив, що подібні випадки є поширеними.

"Під час підготовки е-декларації моїм юристом на моє прохання були зроблені запити до реєстрів, і відповіді мене здивували. Наприклад, те, що я володію великою кількістю квартир. Безумовно, що це не так. Квартир було десь близько семи. Я направив відповідні запити з цього питання в "Національні інформаційні системи", і нехай вона розбирається в цій проблемі ", - зазначив він.

За словами Фролова, він навіть не був в містах, в яких нібито має квартири. Також на нього виявився записаний автомобіль "Таврія" червоного кольору 1994 року випуску.

"Мені чужого не треба, але попереджаю спритних малих, які скористалися моїм чесним ім'ям в своїх паскудних цілях: раз це майно де-юре належить мені, то вам залишається одне з двох - або зізнатися в шахрайстві, або це" майно "буде належати мені і де-факто. Запити до відповідних органів вже направлені. Хотілося б сподіватися, що вся справа в недосконалості реєстрів ", - підсумував він.

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...

Ухилянти отримають перепочинок? Чому нові штрафи набудуть чинності лише у 2025 році

середа, 1 травень 2024, 11:22

Багато українських чоловіків шоковані розміром штрафів, які нардепи збираються запровадити для тих, хто не з'явиться в ТЦК згідно з повісткою - йдеться про сотні тисяч гривень. Однак згідно із законом ці страшні штрафі набудуть чинності не раніше 2025 ...