"Я не стыжусь своей национальности": Ані Лорак "виправдалася" перед росіянами за виконання українських пісень

Ані Лорак, виявляється, дуже радіє, що її концерти в РФ проходять тихо і мирно.

Ані Лорак. Фото: viva.ua.

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно засвітилася на фото з кубанськими козаками, в інтерв'ю російському виданню сказала, що, виконуючи українські пісні в РФ, вона не соромиться своєї національності. Про це вона заявила журналістам інформаційного агентства "Національна служба новин", передають Патріоти України.

Співачка зазначила, що всі її виступи в Російській Федерації проходять тихо і мирно.

"Люди реагують з любов'ю, завжди приймають по-доброму. Більш того, я на концертах співаю українські пісні, абсолютно не соромлюся своєї національності. Люди розумніші за всіх політиків разом узятих, бо приймають серцем і слухають музику. Ось це і є показник - коли несуть квіти, аплодують. А політика - вони там грають у свої ігри, а люди в Росії і Україні хочуть одного - миру і добра ", - підкреслила Лорак.

Нагадаємо, що через неоднозначну позиції співачки щодо україно-російського конфлікту на Донбасі Лорак з кінця 2014 року практично не виступає в Україні. Однак активно гастролює по РФ.

Навесні нинішнього року вона об'їздила з концертами Далекий Схід РФ, потім, вже влітку, засвітилася в Москві на музичній "Премії RU.TV 2016", а також з гастролями в курортному Геленджику.

Також вона стала єдиною українкою серед суддів пісенного конкурсу "Нова хвиля", який проходить на російському курорті - в місті Сочі.

Мобілізація вчителів в Україні: Ось про які нюанси важливо знати

субота, 4 травень 2024, 9:40

У новому законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня 2024 року, вказано, що отримати відстрочку від призову на військову службу можуть певні категорії освітян, передають Патріоти України. . Як пишуть novyny.live, серед них: . Втім, є умова...

Виверження вулкана створило таємницю на два тисячоліття: Японські археологи віднайшли місце смерті засновника Римської імперії

субота, 4 травень 2024, 9:32

Археологи з Токійського університету стверджують, що руїни римської вілли, виявлені ними під залишками іншої вілли біля гори Везувій, можуть бути місцем смерті Октавіан Августа. Варто нагадати, що саме Октавіана, а не його родича і названого батька Юл...