"Я не вірю в те, що Путін був готовий звільнити Надю. Все це ігри", - Віра Савченко

Росія ніколи не діє прямолінійно, а основна її зброя - підлість і підступи, впевнена сестра льотчиці.

Надія і Віра Савченко. Ілюстрація:tsn.ua

Відносно звільнення української льотчиці, Героя України Надії Савченко не існує ніяких домовленостей; Кремль не планував і не планує звільняти її "просто так". Таку думку в коментарі Обозревателю висловила сестра льотчиці Віра Савченко, інформують Патріоти України.

Відповідаючи на заяву депутата Держдуми Росії Іллі Пономарьова про те, що президент Росії був готовий звільнити Надію напередодні 8 березня, але цьому перешкодило її голодування, Віра заявила: "Я не вірю в те, що Путін був готовий звільнити Надю. Все це ігри. Я чула фразу з тієї сторони, яка для мене дуже багато про що говорить: "Домовленості постійно видозмінюються". Це говорить про те, що стосовно Наді ніяких домовленостей немає. Її ніхто просто так не відпустить".

Говорячи про можливості звільнення Надії, вона зауважила: "Єдине, що можна сказати - Росія "попереду планети всієї" за витонченістю рішень. Росія ніколи не діє прямолінійно. Підлість і підступи - у всіх країнах світу, де є її інтереси.

Це робиться такими, м'яко кажучи, непрямолінійними методами, що голова йде обертом. У них напевно є в запасі кілька таких варіантів".

Винуватець залишився живим: У центрі Броварів прогримів вибух, є постраждалі (фото)

субота, 11 травень 2024, 21:59

Увечері, 11 травня, приблизно о 20.40 у центрі Броварів пролунав вибух. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, передають Патріоти України. За попередньою інформацією, постраждало дві особи, один з них – співробітник поліції. На місці пр...

Журналістка СТБ, яка покинула Україну через війну, балотується до місцевої ради Ірландії

субота, 11 травень 2024, 20:50

Журналістка Наталія Красненкова, яка поїхала до Ірландії, рятуючись від агресії Росії в Україні, стала першою українкою, яка балотується в депутати місцевої ради в ірландському графстві Керрі. Про це повідомляє видання Irish Independent, передають Патр...