"Я не ворую уже давно", - відповідь мера Чорноморська підірвала залу (відео)

Мер міста, яке відоме як найакуратніше та одне з найбільш зручних для мешканців в Україні, зробив незвичайну заяву

Фото: ili.od.ua

Під час сесії міськради мер Чорноморська Одеської області Валерій Хмельнюк зробив несподівану заяву. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

На відео, яке оприлюднили у мережі, чути, як хтось із присутніх сказав Валерію Хмельнюку: "менше красти". "Спасибі, я вже не краду взагалі, давно і ніколи. Я давно і ніколи не крав", - відповів мер. Зауважимо, що Валерій Хмельнюк є незмінним мером Чорноморська (Іллічівська) з 1994 року.

Народився Хмельнюк 16 січня 1945 року в Дніпрі. У 1990 році обраний народним депутатом України. З 1991 був членом Комісії Верховної Ради України з питань планування, бюджету, фінансів і цін. Місто Чорноморськ за останні роки здобуло відомість в Україні як найбільш чисте, прибране, з дуже хорошою інфраструктурою.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...