"Я ніколи і за жодних обставин не гратиму в Росії", - захисник ФК "Карпати"

Василь Кравець визнав, що не засуджує тих своїх колег, які грають у РФ, але сам їхати туди не збирається.

Василь Кравець. Фото: zik.ua.

Захисник львівських "Карпат" змушений пояснити свою позицію щодо українських гравців, які виїжджають грати в чемпіонат Росії, адже вважає, що його не так зрозуміли. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на football24.ua.

"Мені трохи важко психологічно, бо багато людей не вірно зрозуміли мої слова. Я – львів’янин, українець, патріот своєї землі і своєї держави. Спілкуюся тільки українською мовою. У мене не може бути непатріотичної позиції апріорі.

Хтось вже сказав, що я за Росію. Та це абсурд! І я, і мої партнери по команді неодноразово допомагали нашій армії, яка веде боротьбу проти російського агресора. Можу запевнити усіх, що я ніколи і за жодних обставин не гратиму в Росії.

Але хто я такий, щоб судити інших? Я говорив про тих футболістів, які зараз грають у Росії. Судити їх я не буду – це їхній вибір. Очевидно, так склалася їхня кар’єра, так склалася їхня доля. Олег Лужний говорив, що нехай вони сюди не повертаються. Олег Лужний більше в житті за мене побачив, може, йому видніше. Я ж лише починаю свою кар’єру і формую свій світогляд", – розповів Василь Кравець.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...