"Я особисто не бачив, як в Україні розстрілювали російськомовних. Але мені розповідали", - полонений найманець із РФ (відео)

У 2016 році Олексій Седіков приїхав на Донбас, як він каже, захищати "русский мир" і російськомовних.

Олексій Седіков. Фото: скріншот з відео.

Російського найманця із Сєверодвінська Олексія Седікова Україна готова обміняти позачергово на будь-якого українського політв'язня в РФ, оскільки він потребує операції на нозі. Про це йдеться в сюжеті "Вікон" на СТБ - третьому в серії сюжетів про російських найманців, що воювали на боці терористів Донбасу. Сьогодні вони є кандидатами для обміну на українських в'язнів Кремля, передають Патріоти України.

У 2016 році Седіков приїхав на Донбас, як він каже, захищати "русский мир" і російськомовних. Про те, чим займався раніше, не повідомляє. За окремими фразами можна припустити, що також воював.

Нога ув’язненого зафіксована спеціальним апаратам. При цьому він обурюється, що в Україні йому не роблять операції. Російське консульство жодної допомоги йому не надає.

На батьківщині від Седікова відмовилися, дружина з ним розлучилася. Перебуваючи в полоні, він через інтернет познайомився з іншою жінкою, яку сьогодні називає своєю цивільною дружиною. Вона записувала відеозвернення до Володимира Путіна із запитанням, коли буде новий обмін. Однак її відео в ефір не пустили. При цьому дружина Седікова не знала, що він воював в Україні. Каже, що він "хотів захистити свою країну". Він упевнений, що обмін залежить особисто від Путіна та від Порошенка, "якщо ваш президент погодиться мене віддати".

Джерело: Цензор.НЕТ

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...