"Я пам'ятаю": У Києві відбулося вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні (фото, відео)

Дійство проходило за участю заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України.

Скрін відео

У Києві 19 лютого вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні під час Революції Гідності. Про це йдеться в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

На алеї Героїв Небесної Сотні відбувся флешмоб "Я пам'ятаю". Учасники символічно відтворили момент розстрілу революціонерів Майдану на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року.

Група людей піднімалася вгору по вулиці Інститутській і після "пострілів", що імітували на ударних музичних інструментах, падали.

Потім їм намагалися надати допомогу "волонтери-медики", але майданівці вже були неживі, і їх тіла накривали простирадлами.

Дійство проходило за участю заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України.

Також рідні і близькі Героїв Небесної Сотні вишикувалися в живий ланцюг уздовж Алеї Героїв Небесної Сотні.

Вони тримали в руках квіти і портрети загиблих і скандували "Слава Україні! Героям Слава!". Захід завершився співом гімну і покладанням квітів до портретів загиблих.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...