"Я пью кефир": У мережі обговорюють цитатник Путіна (фото)

Збірку промов, публічних виступів та інтерв'ю з "безмертними цитатами" Путіна вручають російським чиновникам та політикам.

Книгу з цитатами та виступами Путіна подарували російським політикам на чиновникам. Фото: Twitter

На обкладинку книги "Слова, що міняють світ" з промовами президента РФ Володимира Путіна, яку Адміністрація президента РФ подарувала російським політикам і чиновникам, потрапила фраза "Я п'ю кефір". Фотографії книги розмістив у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смірнов, передають Патріоти України.

"Цитатник Путіна" насправді виявився збіркою промов, інтерв'ю й публічних виступів президента ", - написав Смірнов. "Цитати в "Цитатнику Путіна" теж є: прямо на обкладинці", - додав він.

"Я пью кефир", "Мы спим по очереди", "Мы и в сортире их замочим", "Везет тем, кто везет", — эти и другие цитаты размещены на обложке книги.

"Я цю книгу не бачив, не читав і я не знаю, хто її розсилає, тому нічого не можу сказати. Я сьогодні з потоків інформації ось про це дізнався, до цього мені не було про це відомо", - розповів журналістам прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

Також, відповідаючи на запитання, чия була ініціатива розсилати такі подарунки, Пєсков відповів, що не знає і що це не є централізованою дією від адміністрації президента.

"Це або управління могло підготувати, або які-небудь інститути, або фонди. Не володію, на жаль, інформацією", - сказав Пєсков.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...