"Карлик размечтался?": У мережі висміяли візит Путіна на Афон (фото, відео)

Пропагандист російського президента збрехав загалу, що Путін начебто всівся на трон візантійського імператора, хоча зі світлин чітко видно, що ростом Путін до трону не доріс.

Путін з'їздив на Афон. Фото: Twitter

Російський журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смірнов потішив мережі повідомленням про те, що президент РФ Володимир Путін нібито сів у крісло візантійського імператора під час візиту на Святу гору Афон у Греції, хоча судячи з фото того ж Смірнова російський президент стоїть. Знімки були опубліковані у Twitter журналіста, передають Патріоти України.

"Під час зустрічі зі Священним Кінотом Афона Путін сидить в кріслі візантійських імператорів", - написав Смірнов.

"Вроде стоит, а не сидит", "Что ты нагло лжёшь? Даже на этой фотографии видно, что Путин не сидит, а стоит", "Карлик размечтался? А вообще то он стоит, трон то высокий, только для великих людей", "Господи, вы совсем больные)) Никакой трон вашему карлику и россии не поможет.Цирк", - сміються над брехнею журналіста в коментарях.

Як раніше писав Смірнов у своєму мікроблозі, Путін приплив на Святу гору на білому катері і став першим російським лідером, котрий побував у святому місці. Також на YouTube опублікували відео з Путіним на вищезгаданому місці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...