"Я став жертвою путінської пропаганди", - соліст Rammstein Тіль Ліндеманн (фото)

Тіль Ліндеманн спростував інформацію російських ЗМІ про підтримку політики Путіна і стверджує, що його фото сфальсифікували.

Тіль Ліндеманн. Фото: c-lebrity.ru.

У четвер, 30 червня, популярна німецька газета Bild опублікувала заяву вокаліста відомої рок-групи Rammstein Тіля Ліндеманна. Співак виступив зі спростуванням інформації, що міститься в цілому ряді публікацій в російських ЗМІ про те, що йому подобається Володимир Путін і що він підтримує політику, що проводиться президентом Росії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ліндеманн підкреслює, що «принципово не робить ніяких політичних заяв». Для Путіна він не робив ніяких винятків.

Bild наводить фразу, приписувану Тілю, російськими ЗМІ: «У Німеччині навіть Ангела Меркель не може похвалитися такою популярністю, як Путін в Росії. Він мені подобається, він сильний лідер, а не маріонетка. Я вважаю несправедливими всі ці політичні нападки на вашу країну».

Ліндеманн, стверджує, що не говорив цього. «Все це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Раднікова підійшли до мене перед концертом і сунули мені в руку телефон зі словами: "З привітом від Володимира Путіна". Після цього мене запитали, як мені подобається Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: "Москва - відмінне місто!". Ось і все », - повідомив німецький співак.

У російських ЗМІ, а також в соцмережах, в якості ілюстрації до слів, нібито сказаним в Москві солістом Rammstein, наводиться його фотографія, зроблена 19 червня. Тіль Ліндеманн стоїть в чорній футболці, на якій зображений підморгуючий Путін. Співак в правій руці тримає смартфон із зображенням голови президента Росії, а великий палець на лівій руці Тіля високо піднятий вгору.

Ліндеманн в своєму спростуванні підкреслює - його дійсно сфотографували 19 червня в Москві в такій позі. Смартфон в його руці - справжній, але йому його сунули перед тим, як зробити знімок (Bild вказує, що такі смартфони продаються за ціною 4500 євро). А ось футболка на ньому в той вечір була інша! На ній був зображений стилізований череп з кістками. Цю футболку йому подарувала його колишня подруга Софія Томалла. Над фотографією хтось попрацював в фотошопі або іншому графічному редакторі.

Тілль Ліндеманн вважає, що він став жертвою кремлівської пропаганди. Тому він найняв адвокатів, які готують позов до російських ЗМІ, а також організаторів московського концерту за звинуваченням їх у публікації фальсифікованих фото і заяв співака.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...