Лідер групи Rammstein пояснив своє бажання отримати громадянство Росії

Тілль Ліндеманн розповів, що в разі отримання російського громадянства йому не довелося б чекати отримання візи і це спростило б йому можливість виступів в країні.

Тіль Ліндеманн. Фото: c-lebrity.ru.Соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн заявив, що був би не проти отримати громадянство Російської Федерації. Про це йшла мова в його інтерв'ю "Комсомольской правде", передають Патріоти України.

"Насправді, я б із задоволенням запросив російське громадянство. Але не для того, щоб сховатися від сплати податків, як Депардьє, - податки дуже важливі для бюджету країни і для розвитку держави! Я б зробив це з чисто практичних міркувань", - розповів музикант.

За його словами, це спростило б процедуру отримання візи.

"Наприклад, щоб не треба було кожного разу проходити всі ці божевільні процедури по оформленню візи... Щоб кожен міг запросити мене в Росію, і мені не доводилося мучитися через всілякі бюрократичні зволікання", - поділився Ліндеманн.

Як повідомляли Патріоти України, раніше лідер Rammstein став жертвою російської пропаганди. Так, ЗМІ активно поширювали знімок, на якому він нібито одягнений у футболку із зображенням президента Росії Володимира Путіна. Однак фотографія виявилася фейковою.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...