Зрадив недонаддержаву: Провідний хокеїст Росії заявив про намір змінити громадянство

Спортсмен наголосив, що його діти заслуговують на те, щоб жити у вільній країні, а Росія такою не є.

Микола Кулємін. Фото:Спорт день за днем

Російський хокеїст Микола Кулємін висловив бажання змінити російське громадянство, причому раніше він вже намагався це зробити, але його спроби були відхилені. Протягом шести останніх років спортсмен грає в НХЛ у складі "Торонто Мейпл Ліфс", передають Патріоти України.

Дворазовий чемпіон світу вважає, що його дітям хороше майбутнє дасть саме Канада. Кулємін не вважає РФ своїм домом, хоча ця країна і дала йому чимало. Хокеїст підкреслив, що його діти будуть жити у вільній країні.

А такою нинішню РФ назвати не можна. У 2017 році Кулємін вже намагався змінити громадянство, але його спроби відхилили. Хокеїст подав документи до федерального суду Канади. Росіянин впевнений, що він цього разу переможе. "Мої діти заслуговують можливості жити у вільній і демократичній країні", - підкреслив знаменитий спортсмен.

Джерело: Диалог.UA

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...