"Я страшну річ скажу: навіть Гітлер і то краще, ніж Сталін!": У мережі набуває популярності вислів російського актора

Російський актор Леонід Бронєвой зрівняв ставлення до ветеранів Другої світової війни в Німеччині і в Росії.

Леонід Бронєвой. Фото: Ivona.

Напередодні 9 травня в соцмережах почали активно постити фразу відомого радянського актора Леоніда Бронєвого: "Я страшну річ скажу: навіть Гітлер і то краще, ніж Сталін!", пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Усі наші біди, між іншим, від того, що добра ми не пам'ятаємо. Наприклад, що отримали за цю Перемогу ті, хто воював, кому вони в результаті потрібні? Років сім чи 10 назад по телевізору сюжети, зняті в Росії і Німеччині, показали: лежить старий наш фронтовик, без ніг, в якомусь кутку закіптюженому, поруч страшні, потворні протези валяються (хто тільки їх зробив?), і потім - Мюнхен, затишний будиночок, клумби з квітами, доріжки пісочні... За однією з них до свого "мерседеса" дідок бадьоро крокує - колишній солдат вермахту: в житті не скажеш, що обох ніг у нього немає! Так хто переміг, питається, ми або вони?", - зазначив Бронєвой.

За його словами, "товаришу Сталіну" і всім наступним товаришам і панам абсолютно наплювати на те, що хтось на війні втратив здоров'я.

Нагадаємо, Леонід Бронєвий є Заслуженим артистом РРФСР, Народним артистом РРФСР, СРСР і України.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...