"Я вам що, на сповіді? Не лікуйте мене": Зловмисник, який напав на дружину Турчинова, попався в руки поліції (фото, відео)

Терорист кричав: " Ви в мене будете відповідати!" Відповіли - знешкодили і затримали.

Олександр і Ганна Турчинови. Фото: censor.net.uaВ середу, 25 травня, на дружину глави РНБО Олександра Турчинова Ганну в інституті, де вона працює, було скоєно збройний напад. Зловмисник напав на неї з ножем, проте був знешкоджений і затриманий, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зловмисника, який скоїв напад на дружину глави РНБО Олександра Турчинова, було затримано. Сам Турчинов заявив, що його залякати не вдасться.

На оперативному відео допиту, яке надав Департамент комунікації МВС України, видно, що затриманий поводиться гордовито і самовпевнено: "Я вам що, на сповіді? Не лікуйте мене. Я отримаю за законом, по суду. Це не ваша справа, занадто молоді, щоб зрозуміти", - заявив злочинець у відповідь на запитання про те, навіщо він напав на жінку.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...