"Я вас, тварі, порву!", - Віра Савченко образилася на "24 канал" за фотожабу на сестру (фото)

Сестра нардепа Савченко відповіла погрозами каналу Садового за фотожабу щодо голодування Надії

Фото: "Фейсбук"

Сестра Надії Савченко, Віра, відповіла погрозами каналу "24" за розміщену у "Твіттері" фотожабу і коментар щодо голодування льотчиці-нардепа. Про це Віра написала на своїй фейсбук-сторінці, повідомляють Патріоти України.

"Я мовчала, але коли з'являється ось таке... То тут мовчати не можна. Нешанований "24 канал"... Чи не ви одними з перших допомогли мені в 2014-2015 роках? Ви активно включилися в роботу! Висвітлювали новини про наших ув'язнених. Надія була для вас світочем. Так що трапилося? А ви, пане Андрію Садовий (мер Львова. - Ред.)? Заспокойте своїх шавок. Із вами ми теж бачилися не раз. Не за моїм бажанням. Спілкувалися. Що у вас пішло не так?!

Ви всі є свідками сили волі Надії. Ій програв Путін. Вона поставила умову і не відступила від неі. Вона народжена бути вільною. Але рабам того не зрозуміти.
За сестру я вас, тварі, порву!", - написала Віра. "Коли б я не бачила Надію такою як люд в голодомор '32-33 рр....Я не зустрічала таких як вона.. Я вірю, вона не даремно вижила...", - додала Віра у коментарі.

Нагадаємо, ЗМІ писали, що Надія Савченко забула оголосити про припинення голодування. Але Тетяна Проторченко 19 вересня написала, що Надія припинила голодування у Каліфорнії, це сталося після зустрічі Президента з матерями полонених бійців.


"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...