"Я вдячний, мамо, Вам, я вдячний Богу": Український музикант представив зворушливий кліп

Новий кліп "Молитва матері" приурочений до Дня матері та покликаний пробудити в душах українців чуйність і тепло родинного єднання.

8 травня в Україні відзначається День матері. Фото: telegraf.com.ua.

Вся українська духовність базується на щирій і взаємної любові батьків і дітей. Поважаючи сімейні цінності, плекаючи в серці добро і вдячність за все матері, український музикант Володимир Дорош представив на честь Дня матері новий зворушливий кліп, який відображає ці почуття, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Мета нового кліпу "Молитва матері" - пробудити в душах українців чуйність і тепло родинного єднання.

Ідея створення відеоролика з соціальним забарвленням виникла у молодого, талановитого, з сучасними поглядами на життя режисера Сергія Басакіна спільно з музикантом Володимиром Дорошем.

Це соціальний ролик, відеозвернення до всіх українців, масштабний меседж, який закликає поважати сімейні цінності, зануритися у внутрішні сімейні стосунки, вчасно зрозуміти важливість простих гуманних речей, частіше говорити рідним людям слова любові і не забувати виявляти почуття.

Пропонуємо вам побачити зворушливу роботу Володимира Дороша.


Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...