"Я з ним не живу": Коханка військового прокурора АТО розповіла, де взяла мільйон на авто

Жінка стверджує, що розійшлася з Куликом близько року тому.

Ірина Німець. Фото:news.liga.net

Співмешканка скандального військового прокурора сил антитерористичної операції Костянтина Кулика Ірина Німець стверджує, що Toyota Land Cruiser 200 вартістю 1,21 млн гривень належить їй і куплений на її особисті заощадження, а прокурор, з яким вона начебто живе, не має до цієї машини ніякого відношення. Про це жінка розповіла ТСН, інформують Патріоти України.

"Моє майно жодним чином Кулика не стосується", - сказала Ірина. Крім того, Німець стверджує, що давно не живе з Костянтином Куликом.

"Я з ним давно не живу. Де він, з ким він, в АТО чи ні, я не знаю. Ми розійшлися близько року тому, коли я вагітна ходила", - сказала Німець, але від подальших коментарів утрималася.

За її словами, вона готова надати свої свідчення в НАБУ, приховувати їй, мовляв, нічого.

Як повідомлялося недавно, скандал розгорівся після розслідування журналістів програми "Наші Гроші", які виявили у Ірини Німець, яка була співмешканкою військового прокурора Костянтина Кулика, нещодавно придбане авто при доході за рік у 1687 грн.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...